Hej och välkomna till en ny bowlingsäsong!

Bowlingskola, sponsorbowling, privatlektioner och mycket mer kan ni läsa i denna månads "Styrelsen informerar"

Tävlingar:

Årets GP kommer att se ut som tidigare. Nu med ännu mer priser!

Anmäl hur många lag varje klubb vill ha till Ålandsserien och Veteranligan senast 5 september. Inbjudan finns i hallen och här på hemsidan.

Håll koll på när er klubb ska vara funktionärer. Byt om det inte passar.

Finns intresse för Liitomylly-lag? Prata ihop er och kom med förslag. Vi behöver i så fall någon ansvarig för ett sådant lag.

Speciella dagar:

Vi kommer att ha en media- och sponsorkväll den 5e september då vi låter våra sponsorer och media tävla på skoj i skenet av discolampor och musik. Efteråt kommer de bowlare som hjälpt till få spela en stund. Om ni är intresserade av att vara med –skriv ert namn på deltagarlistan i hallen. Det kan vara roligt att bowla lite på skoj ibland också.

Ytterligare en dag är inplanerad. I samarbete med Ålandsbanken kommer vi att ordna en pröva på dag för barn och ungdomar underlördagen den 27 september. Det är i samarbete med Ålandsbanken Grand Prix (GP 1) som detta kommer att ske och våra ledare för bowlingskolan kanske behöver hjälp under dagen. Kom gärna förbi och sprid intresset för bowling vidare! Mer information kommer inom kort.

Bowlingskola

Vi har börjat sprida information om bowlingskolan som startar den 8 september. Sprid gärna den informationen (lappar finns på Idrottsgården).

Bli en bättre bowlare

Vi har åter igen bjudit in bowlingtränaren Johan Ekström från Sverige till Åland.  ÅBF bjuder på föreläsning av ännu inte bestämd inriktning. I samband med detta kommer ni som privatpersoner att kunna boka in lektioner med honom. Håll datumen 6-7 september öppna i kalendern så att ni inte missar detta tillfälle. Mer info om tränaren:

http://johanekiz.wix.com/ekizbowling

Vill du vara med och påverka

Varje höstmöte (som är i oktober månad) väljs en ordförande och två styrelsemedlemmar. Vill du vara med och påverka bowlingen? Kom med i styrelsen i Bowlingförbundets 48e verksamhetsår för att på lättast sätt göra så! Vi önskar att så många klubbar som möjligt ska finnas representerade i styrelsen. Kom o prata med någon i styrelsen om arbetet om du är osäker eller vill veta mer.

Facebook

ÅBF har tagit klivet in i social media och ni hittar oss nu även på Facebook. Information kommer fortsättningsvis även sättas upp i hallen och på hemsidan.

tipsa en bekant

Postad 21.08.2014 16:29:57

Share on Facebook