Styrelsen informerar

Allmän information från ÅBFs styrelse och lite info inför vårmötet

Vårmötet går av stapeln nu på tisdag 31.3.2015 kl 19 på IDG. Hoppas många kan komma!

Vi tycker att det nya året har startat relativt bra trots hyreshöjningen. Vi arbetar med att få fram plan för hur vi gör med banhyror och önskan om nya maskiner. Vi vill dock att många är med och ger förslag, därför hoppas vi att ni kommer på vårmötet så att vi kan diskutera lite alternativ.

Den som åker på FM kan ansöka om att få resebidrag och startavgift betald av ÅBF. Mejla till ÅBF eller lämna brev i hallen så tar vi upp det på nästa styrelsemöte som är i början av april.

Efter förslag från en medlem kommer vi nu att förutom en medalj/nyckelring ge ett stipendium om 50€ till den medlem som spelar en 300-serie på tävling på Idrottsgården från år 2015. Lycka till!

Robban har lovat att gå igenom alla pokaler som finns inne i båset, gravera och ge ut till innehavaren. Så ni som väntar på era pokaler – snart får ni dem!

Under förra styrelsemötet lottade vi profiler för GP finalen (samma gäller för Ålandsseriens slutspel): Wall Street 40f.

Även här vill vi ha in synpunkter inför nästa års profiler. Återigen, vi ses på vårmötet för att diskutera!

Ålandsserien och veteranligans slutspel den 12 april kommer att gå till som följer:

    Kl. 10.45 Veteranerna 1:an möter 4:an, 2:an möter 3:an över en serie bana 5-8

    Kl. 11.00 Seniorer: 1:an möter 4:an, 2:an möter 3:an över en serie bana 1-4

    Ca kl. 11.40  Veteraner: Final + Bronsmatch över en serie, bana 1-4

                            Final och Bronsmatch Seniorer: Bäst av 3 serier, bana 5-8

 

Veteraner! Vi har blivit bjudna till Stockholm för trestadskampen i år. Se anslagstavla för information och intresseanmälan. Hoppas att ni tycker detta är en rolig tävling och att ni vill fortsätta och göra det till tradition!

Vår bowlingskola går bra. Vi reser med dem till Hedemora i april för deras första riktiga tävling. Vi har lite över 20 elever i skolan och de utvecklas med stormsteg. Vi är mycket glada över att se intresse hos dessa talangfulla ungdomar!

 

Ses i hallen, och som vanligt: hör av er med tips och idéer! Vi är mitt uppe i att planera nästa tävlingssäsong, så det gäller att passa på nu!

tipsa en bekant

Postad 24.03.2015 21:42:51

Share on Facebook